2008. szept. 2.

2008.08.22 Sukosan-ban a hajón újra

Újra elérkezett a pillanat, hogy ismét a hajón lehetünk. Az idő igazán kellemes. 30-31 fok kellemes enyhe szellővel. A héten nem volt kiadva a hajó, így már péntek hajnalban birtokba vehettük. Az egyik szemem sírt, a másik örült. Örült, mert aránylag jól megy a hajó kiadás, de közben sírok is, amikor az apró hibákat, sérüléseket látom a hajón, amiket a "vendégeink" okoztak. Hát igen, mindennek ára van. Ráadásul valakit zavart a hajó kormány nyikorgása és megolajozta, aminek az lett a következménye, hogy nem lehetett a kormány rögzíteni a kormányon lévő "szorító gombbal". Biztos van valami hivatalosabb neve is, de sajnos nem tudom. Jeleztem Tomaz-nak, aki első körben lepattintott volna, de erőszakosabb voltam. Végül a kormány kitisztításával megoldották a gondot. De azért továbbra is nyikorog, remélem senki nem akarja majd megolajozni ismét:)
Közben akadt más gondunk is. Nem sikerült meleg vizet csikarnunk a bojlerből. Kiderült, hogy a biztosítékok mellett még van egy biztosító gomb a bojleren ami a szalonban lévő kanapé alatt van, amit benyomva lehet visszakapcsolni a bojlert.
Most először vendégeink is lesznek. Karcsi és a felesége, Ildi is velünk hajókáznak. Karcsi már segített nekem, amikor elhoztuk a hajót a gyárból, és Ildi is látta már akkor a hajót, de azért ez más lesz. Remélem.
Addig is míg megérkeznek bevásároltunk. Vettünk Proseket Karcsinak, a múltkori emlékezetessé tette az utat a számára:)
Kora estére megérkeztek Karcsiék. A hajón a bal hátsó kabint kapták, mi Annával a jobbszélsőben alszunk, Orsi meg az orr kabinban tölti az időt Gerivel. Sajna a gyerkőcöket még nem lehet egyedül hagyni a kabinban...
Persze Gerivel nem lehet bírni, már otthonosan érzi magát a hajón minden gátlását (és ruháját) levetkőzve rohangászik rajta:)





Azért kicsit aggódom, hogy nehogy baja essen de nem lehet bírni a kis pöcsössel:) Anna is nagyon élvezi a hajózást. Orsi azt mondja, Ő már haza sem akar menni, jó itt Neki. Na és én Velem mi lesz??

Nincsenek megjegyzések: